Over mij

Ik ben Kim Boelens, geboren in 1986 en woon in Eindhoven. Ik ben getrouwd met mijn man Patrick, en ben trotse mama van 2 jongens van 4 en 6 jaar oud.

Tijdens mijn 2e zwangerschap ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de mogelijkheden van acupunctuur. Mijn jongste zoontje lag in een stuitligging en deze hebben we kunnen draaien met moxa behandelingen.  Ik vond het heel magisch dat een moxa stick die bij mijn kleine teen werd gehouden mijn zoontje kon stimuleren om zelf te gaan draaien. Ik was erg opgelucht want het voorkwam een medische ingreep waar ik erg tegenop zag omdat het een stressvolle ervaring kan zijn voor zowel de moeder als baby.

Na mijn bevalling maakte ik de keus om niet meer te gaan werken in het ziekenhuis als dialyseverpleegkundige en thuis te blijven voor de kinderen. Vanwege mijn werkzaamheden in het ziekenhuis ben ik ook BIG geregistreerd.

Omdat ik naast de zorg voor mijn kinderen ook iets anders om handen wilde hebben maakte ik de keuze om weer te gaan studeren. Gezien de eerdere ervaring met acupunctuur en mijn interesse in complementaire geneeskunde maakte ik de keuze om een opleiding acupunctuur te gaan volgen in Antwerpen.
Ik heb enorm genoten van de opleiding en de visie van de Chinese Geneeskunde op het menselijk lichaam. 

Voordat de kinderen geboren waren heb ik veel gereisd, de mooiste herinneringen heb ik aan India, maar ook vele andere landen heb ik met mijn backpack mogen ontdekken.
Nu vind ik het heerlijk om te kamperen in eigen land, het liefste op natuurkampeerterreinen,  maar zo nu en dan naar een vijfsterren camping met binnenzwembad vind ik ook leuk.
Verder vind ik het leuk om te lezen, wandelen en experimenteren in de keuken.

Ik ben van nature heel nieuwsgierig, nauwkeurig en vooruitstrevend, en blijf mezelf continue ontwikkelen door regelmatig bijscholingen te volgen op het gebied van Traditionele Chinese Geneeskunde en Westerse Geneeskunde.  Mensen die mij goed kennen waarderen mij om mijn down-to-earth mentaliteit, dit merk je aan hoe ik acupunctuur uitleg en toepas.

Genoeg over mij, wat kan ik voor jou betekenen in mijn praktijk voor acupunctuur?

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten in mijn praktijk!

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Neem contact met mij op via de contactpagina.