Een onvervulde kinderwens

Een onvervulde kinderwens

Zwanger worden gaat helaas niet bij iedereen vanzelf. Steeds meer koppels hebben vruchtbaarheidsproblemen. Mocht je op zoek zijn naar een manier om de kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten is acupunctuur zeker het overwegen waard.

Wat kan acupunctuur betekenen bij een onvervulde kinderwens?

Als zwanger worden niet makkelijk gaat, en je zoekt een natuurlijke manier om de kans op een zwangerschap te vergroten is acupunctuur een goede keuze.
Acupunctuur richt zich op het ondersteunen van jouw menstruatiecyclus, het herstellen van jouw innerlijke energiebalans (wij noemen dit “Qi”) en het lichaam voor te bereiden op een zwangerschap.

Naast de behandelingen acupunctuur ga je zelf ook aan de slag.
Ik kijk mee met je voedingspatroon & leefstijl, en als het nodig is geef ik je hier tips & adviezen voor mee.
Ook wordt er de tijd genomen om je menstruatiecyclus te leren kennen. Dit doen we door middel van een Basal Body Temperatuurcurve (BBT). Dit is een temperatuurcurve die je een maand lang mag bij houden om zo inzicht te krijgen in je cyclus. Mocht je al een curve bij hebben gehouden, is het fijn als je die meeneemt naar je consult. Ik leg je hier graag alles over uit tijdens het consult.

Wil je graag weten wat acupunctuur voor jou kan betekenen, neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend telefonisch gesprek. Ik beantwoord graag al je vragen. 
Uiteraard mag je ook direct een afspraak maken, een mailtje of appje sturen. Je bent welkom!

Wil je meer weten over acupunctuur & een onvervulde kinderwens
of wil je direct een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op.